Új jelszó kérése
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


Az Égei-tengeri görög szigetek útikönyv - Marco Polo

Az Égei-tengeri görög szigetek útikönyv - Marco Polo

-40%
Termék ára
1 990 Ft
Akció: 1 190 Ft1190
Kezdete: 2012.03.14   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
mkf-786456
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Nyüzsgő strandélet, elhagyatott parkok, csodás tájak és hagyományőrző lakosok: az égei-tengeri szigetek változatos arculatúak.

A könyv világos, áttekinthető tagolásban, logikus sorrendben követi az adott országra vagy városra vonatkozó legfontosabb tudnivalókat, majd történelmi áttekintést olvashatunk. Felsorolja a legfontosabb ünnepeket, az étkezési szokásokat, a vásárlási lehetőségeket végül a látnivalók, ajánlott kirándulások, kipróbált szállodák és éttermek következnek. Mini szótár, fontos helyi információk és a praktikus tanácsok után kétnyelvű étlap és profi térképek zárják a könyvet.
A szerzők minden esetben az adott hely kiváló ismerői: érezni lehet, hogy valóban ott jártak, kipróbálták azt amiről írnak , egyúttal felhívják az olvasó - utazó figyelmét: milyen kiszolgálásra, milyen választékra, hangulatra számíthat az adott helyen. Ezek az úgynevezett "biztos tippek". A szállodák, éttermek, szórakozó és bevásárló helyek felsorolásánál nemcsak a pontos címet és pár soros leírást találunk, de telefon, fax számot sőt még az e-mail címet is. Jelenleg a magyar útikönyv piacon nincs versenytársa ennek korszerű, a legfrissebb adatokat tartalmazó, a felgyorsult életritmushoz mindenben igazodó útikönyv sorozatnak.
A termék tulajdonságai
útikönyv

136 oldal, 14 oldal térképmelléklettel
méret: 105 x 190
Corvina Kiadó
Webáruház készítés