Új jelszó kérése
Termékajánló
Partnereink

Turista térkép,atl.

Fő kategória >Térkép >Turista térkép,atl.

-25%
  Tar-kő-hegység és Gyímes vidéke turistatérkép - Dimap
Részletes turisztikai információkkalmagyar, angol és román nyelven.1: 60 000

méret: 130 x 235
Dimap
 
2 000 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2018.05.16
A készlet erejéig!
-25%
Tisza-tó /Dimap/ (mkf-207967)
Tisza-tó /Dimap/

A sík terület és a jól lipített bicikliutak hálózata miattt a terület különsen az idősebbeknek és a kisgyerekseknek ajánlható. A térképen szereplő földrajzi fokhálózat lehetővé teszi a műholdas navigációs eszközök használatát (GPS kompatibilitás). A térképhez kapcsolt Mini turistakalauzban a legfrekventáltabb látnivalók fényképes leírásán kívül nagy méretarányú (1:15.000) telpülésérképek is találhatók: -Tiszafüred, Tiszaszőlős, Tiszaderzs, Abádszalók, Kisköre, Tiszanána, Sarud, Poroszló

 
2 000 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2012.03.20
A készlet erejéig!
-25%
Tisza-tó turistaatlasz - Cartographia

A kiadvány eltér a turistakalauzok szokásos felépítésétől, hiszen a terület nem alkalmas gyalogos túrázásra. A kerékpározóknak útvonalajánló és fényképes településismertetők ny tanak támpontot. A legtöbb leírás a vízitúrázóknak és strandolóknak ad információt, bemutatva a tájegység egyedülálló növény- és állatvilágát, valamint a szigorúan védett területek tanösvényeit. A horgászoknak a halak bemutatása, valamint a horgászrend segít. A kiadvány megadja a tavon található eligazító táblák helyét és tartalmát is.

 
3 000 Ft
Akció: 2 250 Ft
Kezdete: 2012.04.10
A készlet erejéig!
-20%
  Tisza-tó, Hortobágy kerékpáros és vizitúra-kalauz - Frigoria

A Tisza-tó és a Hortobágy, valamint közvetlen környékének többnyelvű, jól használható kerékpáros és vízitúra-kalauza, túraajánlatokkal, szabadidőtippekkel (lovastúra, horgászat), amelyet részletes, színes, 1:80 000 méretarányú térkép, M 1:16 000 méretarányú várostérképek, a látnivalók ismertetése és hasznos információk egészítenek ki. A könyv jelentős részét a kerékpártúra-ajánlatok alkotják.

Az eng.előre ut.nál -20%,utánvétnél-10%

 
2 690 Ft
Akció: 2 150 Ft
Kezdete: 2011.03.28
A készlet erejéig!
-30%
Vas megye / Őrség / Kőszegi-hegység /Dimap/

A regionális- és megyetérkép sorozatunk tagja egyformán hasznos a lakókörnyezetüket megismerni kívánó helyieknek és az idelátogató idegenek is. A településhatárok ábrázolása a közigazgatási célokra is alkalmassá teszi térképünket, amely a jelenleg kapható legrészletesebb és leggazdagabb tartalmú regionális kiadvány. A méretarány és a tartalom részletessége alkalmassá teszi a térképünket mind a gyalogos, kerékpáros, lovas, mind pedig a vízi- és az autós turistáskodáshoz: a háromnyelvű (magyar, angol, német) jelmagyarázatban majd százfajta jel szerepel! A térképen szereplő földrajzi koordináták lehetővé teszik a kiadvány használatát a műholdas navigációs rendszerekben (GPS kompatibilitás). A főtérkép tartalmát részletes város- és turistatérképek egészítik ki: Várostérképek 1.15.000: Bük-Bükfürdő,Celldömölk, Csepreg, Ják, Jánosháza, Körmend, Kőszeg,Őriszentpéter, Répcelak, Sárvár, Szentgotthárd, Szombathely, Vasvár Turistatérképek 1:30.000: Kőszegi-kirándulóhelyek, Cák, Velem és az Írott-kő, Ság, Sitke és Gérce környéke, Jeli arborétum, Szajki-tavak, Vadása-tó környéke, Felsőszölnök és a Hármashatár

 
2 000 Ft
Akció: 1 400 Ft
Kezdete: 2012.04.26
A készlet erejéig!
-20%
VELENCEI-TÓ ÉS TÉRSÉGE KERÉKPÁROS ÉS TURISTATÉRKÉP

Velencei-tó, Székesfehérvár, Velencei-hegység, Váli-völgy, Közép-Mezőföld, Sárrét
Az új, hajtogatós kerékpáros térkép-sorozat első kiadványa a Velencei-tó tágabb környezetét ábrázolja 1:50 000-es léptékben, többnyelvű jelmagyarázattal, várostérképekkel, hátoldalán rövid túraleírásokkal, szintdiagramokkal, látnivalók felsorolásával és hasznos tudnivalókkal. Sorozatcím: Kerékpárral Budapest környékén.
Az ajánlott túrák útvonala a Velencei-tó mentén és a környező területeken Velencei-hegység, Székesfehérvár, Sárrét (Várpalotáig), északon Fehérvárcsurgó–Lovasberény, Mezőföld északi része (Tác-Seregélyes- Pusztaszabolcs vonalig) vezet. A fővároshoz közel fekvő Velencei-tó a „napfény tava”, Európa legmelegebb vizű tava, ezért a strandolás, a vízisportolási lehetőségek kiválóak, de sok szép látnivaló is várja itt a nyaralókat és a túrázókat: szép tájak, természetvédelmi területek, a furcsa alakú ingókövek, a madárrezervátum, a környéken pedig kastélyok (Lovasberény, Fehérvárcsurgó, Seregélyes), római romok és a történelmi nevezetességű város Székesfehérvár műemlékeivel, múzeumaival. Nyaranta számtalan rendezvény kínál szórakozást. A Velencei-tó a pihenésre, kikapcsolódásra vágyók kedvelt célpontja, de az aktív pihenést kedvelők is megtalálják számításukat. Kedvezőek a kerékpártúrázás feltételei, hiszen a tavat kerékpárút övezi, de a környékére vezető útvonalak is biztonságosan járható, kis forgalmú mellékutakon, néhol kerékpárúton vezetnek. Gyerekes családoknak és edzettebb kerékpárosoknak is ajánlunk túrákat. A térkép a turistaútvonalakat is ábrázolja, tehát gyalogtúrázáshoz is jól használható. Jelekkel ad meg minden információt, ami a turisták számára fontos: kerékpárbarát szálláshelyek, kempingek, kerékpárkölcsönzők, -szervizek, -üzletek, Tourinform irodák, látnivalók (múzeum, kastély, vár, természeti látványosság, stb.), egyéb szabadidősport lehetőségek (horgászat, lovaglás, stb.), egyéb hasznos információk (strand, uszoda, gyógyfürdő, orvos, kórház, patika). A várostérképeken jelöljük a kerékpárutakat, a településen való áthaladást kerékpárral, a látnivalókat, és a turistákat érdeklő szolgáltatókat, intézményeket. A hátoldalon felsoroljuk az érdekes látnivalókat és azok jellemzőit fotókkal illusztrálva; valamint a hasznos tudnivalókat (szálláslehetőségek, kerékpárszervizek stb.). A túraajánlatok a legfontosabb tudnivalókat ismertetik az útvonal jellemzőiről (útminőség, terepviszonyok, forgalom stb.).

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2014.02.27
A készlet erejéig!
-25%
Velencei-tó, Velencei-hg. /Dimap/

A kiadvány egységben ábrázolja tavat és a hegységet, beleértve a korábban katonai területként fungáló északi részeket is. A méretarány és a térképi tartalom egyaránt megfelel a gyalogos, biciklis és vízi turizmus feltételeinek. Az öt tóparti település (Gárdony, Nadap, Pákozd, Sukoró, Velence) utcaneveket és nevezetességeket is tartalmazó melléktérképei 1:15 000-es méretarányúak, amelyekhez utcajegyzék is van. A térképen szereplő földrajzi koordináták lehetővé teszik a kiadvány használatát a műholdas navigációs rendszerekben (GPS kompatibilitás). A térkép hátoldalán részletes és képekkel illusztrált információs szöveg található (geológia, flóra, fauna, történelem, nevezetességek, látnivalók).

 
2 000 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2012.03.20
A készlet erejéig!
-30%
Vértes turistatérkép [20] /Cart/

A turistatérkép-sorozat lefedi az ország legfontosabb idegenforgalmi, túrázási körzeteit. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

 
1 350 Ft
Akció: 945 Ft
Kezdete: 2012.04.10
A készlet erejéig!
-30%
  Veszprém megye / Bakony / Balaton-felvidék / Keszthelyi-hegység

A regionális- és megyetérkép sorozatunk tagja egyformán hasznos a lakókörnyezetüket megismerni kívánó helyieknek és az idelátogató idegenek is. A településhatárok ábrázolása a közigazgatási célokra is alkalmassá teszi térképünket, amely a jelenleg kapható legrészletesebb és leggazdagabb tartalmú regionális kiadvány. A méretarány és a tartalom részletessége alkalmassá teszi a térképünket mind a gyalogos, kerékpáros, lovas, mind pedig a vízi- és az autós turistáskodáshoz: a háromnyelvű (magyar, angol, német) jelmagyarázatban majd százfajta jel szerepel! A térképen szereplő földrajzi koordináták lehetővé teszik a kiadvány használatát a műholdas navigációs rendszerekben (GPS kompatibilitás). A főtérképét nagyméretarányú (1:15.000-30.000) város- és turistatérképek egészítik ki: Ajka, Alsóörs (Lovas, Paloznak), Badacsony, Bakonybél, Balatonalmádi, Balatonfüred, Bánd és a Tiszafás, Csesznek, Csobánc, Devecser, Herend, Nagyvázsony, Pápa, Révfülöp, Somló, Sümeg, Szent György-hegy, Szigliget, Tapolca, Tihanyi-félsziget, Várpalota, Veszprém, Zirc

 
2 000 Ft
Akció: 1 400 Ft
Kezdete: 2012.04.26
A készlet erejéig!
-25%
Vlegyásza -hegység /  térkép/Dimap/
Kiadó : Dimap
3.javított kiadás
1 : 50000

 
2 000 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2018.05.16
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés